Geri Johnson

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
Geri Johnson

Geri Hawaii multikulturális társadalmában nőtt fel, és katolikus iskolákban tanult. Egy este, amikor tizenéves barátaival a más bolygókon való élet lehetőségéről beszélgettek, valaki megkérdezte: "Ha Jézusnak ide kellett jönnie, és meg kellett halnia a mi bűneinkért, akkor az összes többi világon is meg kell halnia?" Ez a kérdés addig foglalkoztatta Gerit, amíg 20 éves korában rá nem talált az Urantia könyvre.

Néhány évvel később Geri olvasóköri csoportokba kezdett járni. Alapító tagja volt a 'Urantia Fellowship Grand Canyon Society' szervezetnek. Tagja volt a 'Urantia Book Fellowship' Általános Tanácsának és az akkori szervezetfejlesztési bizottságnak. Olvasóköröket alapított Szingapúrban és Indiában, és számos konferencián volt előadó és workshop-vezető.

Geri egyetemi diplomát szerzett logopédia és audiológia szakterületen, és nemzetközi iskolavezetői képesítéssel is rendelkezik. Negyvenéves pályafutásából 26 évet töltött iskolai logopédusként, majd igazgatóhelyettesként Szaúd-Arábiában, Szingapúrban és Indiában. Nyugdíjba vonulása óta helyi és nemzetközi oktatási szervezetekben önkénteskedik. Minden korosztály számára tart workshopokat a személyes és spirituális fejlődés elősegítésére, de különösen kedveli a lakóközösségekben élő időseknél végzendő munkát.

Geri Mauin él a férjével, Rob Mastroiannival. Egy korábbi házasságából eredően Geri két fiú édesanyja, és van három unokája és egy dédunokája is.

Foundation Info

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Urantia Foundation, 533 W. Diversey Parkway, Chicago, IL 60614, USA
Tel: +1-773-525-3319; Fax: +1-773-525-7739
© Urantia Foundation. Minden jog fenntartva.