Vicki Yang

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
Vicki Yang

Vicki 1992-ben ismerkedett meg az Urantia könyvvel, amikor a barátnője, Suzanne Kelly meglátogatta őt Tajpejben (Tajvan). Vicki éppen akkor ment nyugdíjba apja textilipari vállalatától. Átadta a bátyjának a vezérigazgatói állást, és elkezdte a szellemi útkeresést.

Nem értette teljesen a tanításokat; mindazonáltal a könyv olvasása fejlesztőleg hatott az elméjére és javította a szellemi felfogóképességét. Tudta, hogy újra kellene olvasnia, mégis azzal volt elfoglalva, hogy a Fénytanfolyamot fordítsa a barátainak. Amikor befejezte a fordítást, és kiadta a tanítások ötödik sorozatát és öt másik kapcsolódó könyvet, az olvasóköri csoportok tagsága már növekedőben volt. Ezt követően a Fénytanfolyam tanulói közül sokan az Urantia könyv olvasói lettek.

"2015-ben Richard Zhu, az Urantia könyv kínai fordításának elkészítője megkért, hogy csatlakozzak a munkájához. Közben kivonatoltunk néhány bekezdést a diákjaink számára. A kínai fordításból vett szemelvények arra ösztönözték a Fénytanfolyam diákjait, hogy csatlakozzanak az Urantia könyvvel kapcsolatos konferenciáinkhoz, és már nagyon várják a kész fordítást. Az Urantia Kinyilatkoztatás fordítása jelenti a nyugdíjas éveim alatti életcélomat."

Foundation Info

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Urantia Foundation, 533 W. Diversey Parkway, Chicago, IL 60614, USA
Tel: +1-773-525-3319; Fax: +1-773-525-7739
© Urantia Foundation. Minden jog fenntartva.