Geri Johnson

Udskriv-egnet versionUdskriv-egnet version
Geri Johnson

Geri voksede op i det multikulturelle samfund på Hawaii og blev opdraget i katolske skoler. En aften, da hun diskuterede muligheden for liv på andre planeter med teenagevenner, spurgte en af dem: “Hvis Jesus var nødt til at komme her og dø for vores synder, er han så også nødt til at dø på alle de andre verdener? Det spørgsmål brændte i Geri, indtil hun fandt Urantia bogen i en alder af 20 år.

Et par år senere begyndte Geri at deltage i studiegrupper. Hun var et af de stiftende medlemmer af Urantia Fellowship Grand Canyon Society. Hun var medlem af Urantia Book Fellowship's General Council og af det daværende charterudvalg. Hun grundlagde studiegrupper i Singapore og Indien og har været taler og workshopleder på flere konferencer.

Geri har en mastergrad i talepatologi og audiologi og er certificeret til internationale skolelederstillinger. Hun tilbragte 26 år af en 40-årig karriere som talepædagog og derefter vicedirektør i Saudi-Arabien, Singapore og Indien. Siden hun gik på pension, har hun arbejdet frivilligt i lokale og internationale uddannelsesorganisationer. Hun afholder workshops for at fremme personlig og åndelig vækst for alle aldre, men har en særlig forkærlighed for ældre i bofællesskaber.

Geri bor på Maui sammen med sin mand, Rob Mastroianni. Fra et tidligere ægteskab er Geri mor til to sønner, tre sønnesønner og en oldebarndatter.

Foundation Info

Udskriv-egnet versionUdskriv-egnet version

Urantia Foundation, 533 W. Diversey Parkway, Chicago, IL 60614, USA
Tel: +1-773-525-3319; Fax: +1-773-525-7739
© Urantia Foundation. Alle rettigheder forbeholdes.