Minoo Claire

Udskriv-egnet versionUdskriv-egnet version
Minoo Claire

Minoo tog sit første skridt på sin spirituelle vej som ung teenager efter at have læst Richard Bachs Jonathan Livingston Seagull. Historien gav genlyd af sandheder for Minoo om vores væsens evolutionære natur og stræben efter perfektion. Hun har et relativt rationelt intellekt, men hun kunne ikke finde et trossystem, der gav hende svar på hendes spørgsmål eller slukkede hendes tørst efter sandhed, indtil Urantia bogen “fandt” hende for 32 år siden, mens hun gik på universitetet. Bogen har ligget på hendes natbord lige siden, og hun betragter den som den største gave og velsignelse i sit liv.

Minoo gik på flere internationale skoler i forskellige dele af verden og fik sin bachelorgrad i billedkunst med en mindre grad i grafisk design på University of Maryland i 1986. Professionelt har hun været kunstlærer for børn og teenagere, engelsklærer for voksne, ledet håndværksstudier for kræftpatienter, haft sin egen lille virksomhed til planlægning af børnearrangementer, udstillet sine oliemalerier ved flere lejligheder og lavet freelance grafisk design.

Minoo er født af sin schweiziske mor og har boet i Schweiz siden 1988, hvor hun blev gift med sin schweiziske mand. De har en datter og en søn, som bor sammen med dem i en lille landsby uden for det fransktalende Lausanne.

Foundation Info

Udskriv-egnet versionUdskriv-egnet version

Urantia Foundation, 533 W. Diversey Parkway, Chicago, IL 60614, USA
Tel: +1-773-525-3319; Fax: +1-773-525-7739
© Urantia Foundation. Alle rettigheder forbeholdes.