Gard Jameson

Printimiseks sobiv versioonPrintimiseks sobiv versioon
Gard Jameson

Laekur-Gard ostis Urantia raamatu 1972. aastal, kui ta õppis Stanfordi ülikoolis võrdlevat religiooni. Tema esimene mulje oli, et see ei sarnanenud ühegi teise raamatuga, mida ta oli tundnud ei filosoofia ega religiooni vallas. Varsti pärast seda laenas tema sõber Brian, üks kaasüliõpilane, seda temalt ja ütles: “Gard, kas sa tead, mis sul siin on? Ilmutus!”

See vastus äratas Gardi huvi ja ta hakkas raamatut lugema. Ta ütleb, et “Urantia raamatu esmakordne lugemine oli avastuste palverännaku algus, selle mõistmise algus, et Jumalal on igaühe elu jaoks oma tahe. See palverännak on suurim seiklus, mida võiks kunagi ette kujutada.” Ta nõustub oma sõbra, endise foorumi liikme Clyde Bedelliga, et kirja 140 “Kaheteistkümne apostli ametissepühitsemine” tuleks lugeda regulaarselt, et mõista ja kaasata suurim sõnum, mis on kunagi planeedi ajaloos välja antud.

Pärast 25 aastat sertifitseeritud raamatupidaja ja finantsplaneerija ametit naasis Gard kolledžisse, et omandada doktorikraad võrdleva religiooni alal Pacifica Graduate Institute'is Santa Barbaras, Californias, Ameerika Ühendriikides. Ta on avaldanud kolm raamatut, mis on seotud Hiina, India ja lääne eepiliste jutustustega, ning on viimased kakskümmend aastat õpetanud Hiina ja India filosoofiat Nevada Ülikoolis Las Vegases, Ameerika Ühendriikides. Ta on laste eestkosteühenduse, Lõuna-Nevada usunditevahelise nõukogu, Nevada Community Foundationi ja koos oma naise Florence'iga Lõuna-Nevada vabatahtlike meditsiiniühingu Volunteers in Medicine, tasuta ja heategevusliku tervishoiukliiniku asutajaliige neile, kellel puudub juurdepääs tervishoiuteenustele.

Tema ja Florence on olnud abielus 40 aastat ning neil on kaks last, Michael ja Julia.

Foundation Info

Printimiseks sobiv versioonPrintimiseks sobiv versioon

Urantia Foundation, 533 W. Diversey Parkway, Chicago, IL 60614, USA
Telefon: +1-773-525-3319; Faks: +1-773-525-7739
© Urantia Foundation. Kõik õigused kaitstud.